Bewonersbrief juni 2018 - verkeersdrempel Van Beethovenlaan - Stadhuis

Op maandag 2 juli a.s. starten wij met het creëren van de verkeersdrempel in de Van Beethovenlaan ter hoogte van de oude ingang voor het stadhuis/nieuwe ingang van het parkeerterrein en stadhuis. De drempel zal in zijn geheel vernieuwd worden. Hierbij zal de Van Beethovenlaan afgesloten zijn ter hoogte van de drempel.

Bewonersbrief juni 2018 - parkeerterrein AH

Op maandag 25 juni a.s. starten wij met het verwijderen en leeghalen van het parkeerterrein aan de achterkant en zijkant van uw woning (zie bijgaande situatieschets). Het huidige parkeerterrein zal compleet leeggehaald, opnieuw aangelegd en ingedeeld worden.

Bewonersbrief juni 2018 - drempel Van Beethovenlaan

Op maandag 4 juni a.s. starten wij met het creëren van de verkeersdrempel in de Van Beethovenlaan ter hoogte van de oude/nieuw ingang van het parkeerterrein. De drempel zal in zijn geheel vernieuwd worden. Hierbij zal de Van Beethovenlaan afgesloten zijn ter hoogte van de drempel.

Bewonersbrief januari 2018

In opdracht van de gemeente Maassluis starten wij 23 januari met het creëren van de nieuwe toegang voor de ondergrondse winkelbevoorradingszone van de Koningshoek.

Bewonersbrief november 2017

Met deze bewonersbrief informeren wij u over de geplande werkzaamheden aan de parkeerterreinen rondom het winkelcentrum Koningshoek.