Update werkzaamheden 20-03-2020

Geschreven op 20/03/2020

Update:

  • As maandag 23 maart starten we met het verwijderen van het groen in het hele projectgebied en voeren dit in 1 werkgang uit. Gedeeltelijk valt dit samen met de fasen waarin we reeds aan het werk zijn en voor een deel in fasen waarin we nog gaan starten;
  • Op 1 april gaan we de 4 prachtige Platanen in deelgebied 4a (voor het politiebureau) verplanten naar de nieuwe appartementen aan Oostdijk binnen de gemeente Hellevoetsluis.
  • Volgende week (week 13) voorzien we de eerste cortenstalen plantenbakken in deelgebied 3 (binnengebied winkelcentrum) van de nieuwe definitieve beplanting. Weer een stapje dichterbij naar een mooie buitenruimte!

Volgens planning gaan wij maandag week 14 starten in deelgebied 4a (voor het politiebureau) met fase 1. Hiervoor zullen de nodige omleidingen en afzettingen geplaatst worden zoals aangegeven op de eerder verstrekte faseringstekeningen

Onze missie is om, zolang het kan en mag, de vaart in de herinrichting te houden waarbij we elke dag dichterbij het prachtige eindresultaat komen.